Ti najbolje znas da li si imala nezasticene odnose i postoji li mogucnost trudnoce.

Apr 16, 2008 · Marijana, jos je rano da se bilo sta vidi.

Mar 13, 2015 · Ako menstruacija kasni kod spolno aktivne žene, tada se može raditi samo o dva zbivanja, trećega nema! Vaše pitanje: Uskoro ću navršiti 46 godina. .

.

nakon toga je usledila sledeca od 21.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. Mjesečnicu sam dobila tri mjeseca nakon poroda i ciklusi su mi cijelo vrijeme redoviti, svakih 26 dana. .

Ovo je najčešće lako krvarenje, mada kod nekih žena izgleda kao prava menstruacija.

I prije mi se znala pojavit takva mentruacija, al ona bi trajala 5-6 dana, ili bi nakon par dana krenula 'obična' menstruacija. Menstruacija u trudnoći ne postoji. Dobro poznavanje vlastitog menstrualnog ciklusa može vam pomoći kad radite na detetu i.

Međutim, uobičajeno je da se tokom rane trudnoće pojave. Osim toga, žene koje su imale prethodno pravilne cikluse imale su do 6% vjerojatnost za biti plodne na dan kad je trebala početi menstruacija.

E sad je moje pitanje, koliko je normalno da menstruacija kasni nakon prestanka uzimanja pilula?.

Kašnjenje i izostanak menstruacije je.

Drugi put sam trudna,bez ikakvog lecenja. mj trudnoče imala kravarenja kao menstruaciju, meni trajalobpo 2 dana i to je to.

. 8.

Ovakvo stanje je često bezbolno i obično traje samo jedan, a u.
Sep 7, 2016 · Menstruacija u trudnoći ne postoji.
savetujem da se bacite na pravljenje bebe.

.

Štaviše, ovakva krvarenja nisu retkost u prvim mesecima trudnoće i nazivaju se "lažna menstruacija".

. Međutim,. To krvarenje niti se ne javlja u vrijeme očekivane menstruacije niti izgleda kao menstruacija, po obimu, trajanju ne sliči na menstruaciju i nema ritmičnosti /svakih 28 dana /.

. . Takvo krvarenje traje kraće, nije previše obilno, nema ugrušaka krvi, i nije praćeno svim menstrualnim tegobama. Moguće je da ćete imati neke od opisanih simptoma, moguće je da nećete imati niti jedan, a najvjerojatnije je da ćete imati neke od simptoma, ali ne sve. Najraniji znaci trudnoće su više od izostanka menstruacije.

Neke žene imaju tzv.

nakon toga je usledila sledeca od 21. Tek kad beta naraste preko 1000 onda moze da se vidi gestacioni mesak.

.

.

Forum.

2012.

1.